BAŞKAN ARICAN TATİL YAPMIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BAŞKAN ARICAN TATİL YAPMIYOR

Haber Tarihi: 08.10.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan dış gezi dolayısıyla ara verdiği üyeleri ziyaret programına yeniden başladı. Başkan Arıcan hafta sonunda toplam 12 üyeye ziyaretler gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerden hem müteşebbisler, hem de Başkan Arıcan memnun kaldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan geçtiğimiz hafta sonunu yine Oda üyelerine ayırdı. Başkan Arıcan Cumartesi günü toplam 12 üye işletmeye ziyaretler gerçekleştirdi.

Hindistan iş gezisi dolayısıyla bir süre ara verdiği üye ziyaret programına yeniden başlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Cumartesi günü şu üye işletmelere ziyaretler gerçekleştirdi: Gölhisar Otomotiv, Kervan Bilgisayar, Teknik Bilişim, Yıldız Kayaalp Tur Ltd. Şti., Marina Deniz Malzemeleri, Neva Bilgisayar, Baydarlar Telekomünikasyon, Eşref Aydın Ticarethanesi, Doğrular Mermer, Berkin Yapı Market, Köseoğlu Ticaret, Ertos Ticaret.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Cumartesi günü üye işletmelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde genel ülke ekonomisi ve kendisine iletilen özel sorunlar hususunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Arıcan gerçekleştirdiği ziyaretlerde işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili önerilerini de dinledi. Oda üyesi işletme yetkililerine FTSO ile ilgili istek ve beklentilerini soran Başkan Arıcan, işletme sahiplerinden oda yayınlarını yakından takip etmelerini rica ederek, beraberindeki yayınlardan verdi.