Başkan Çıralı'ya, Fethiye Sporfest'e verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 11.10.2021

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Tcaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı'yı ziyaret ederek,  1-4 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali'ne (Fethiye Sporfest) verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Harun Reşit Yiğit, ayrıca Başkan OsmanÇıralı'ya Fethiye Sporfest forması da hediye etti.

Uluslararası Fethiye Sporfest'in Fethiye'nin tanıtımına ciddi katkı sağladığını ve başarılı bir organizasyon olduğunu belirten Osman Çıralı, Harun Reşit Yiğit'e plaket ve nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, FTSO'nun spora desteğinin her zaman devam edeceğini söyledi.