Başkan`dan Üyelere `Hoşgeldin` Ziyaretleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Başkan`dan Üyelere `Hoşgeldin` Ziyaretleri

Haber Tarihi: 09.08.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan FTSO Üyesi işletmelere ziyaretlerde bulundu. FTSO`ya Temmuz ayında kaydını yaptıran üye işletmeler arasından daha önce 8 tanesini ziyaret eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 12 işletmeye daha ziyaret gerçekleştirerek bu sayıyı 20`ye yükseltti. Başkan Arıcan işletme sahipleri ve yetkililerine `Hayırlı Olsun` dileğinde bulundu.

Ziyaretlerine Metehan İnşaat Yetkilisi Metehan Özyer ile başlayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan daha sonra sırasıyla; Yeşil Rize Taşfırını Yetkilisi Mehmet Ali Geniş, Kardeşim Mantı Yetkilisi Serpil Dede, Solmaz Ticaret Yetkilisi Süleyman Solmaz, FETEL Mühendislik Şirketi Yetkilsi Eyüp Kanber, HDK Sigorta Şirketi Yetkilisi Hüsniye Arabacı, FETAR Sigorta Şirketi Yetkilisi Fatma Kökten, RENAR Sigorta Yetkilisi Efkan Kökten, Teknik Bilişim Yetkilisi Onur Ünaldı, Ege Çanta Yetkilisi Bircan Uluçay`ı ziyaret etti. FTSO üye işletme sahiplerine `Hayırlı Olsun` diyerek `bol kazançlar` dileyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ziyaretlerinden memnun ayrıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan gerçekleştirdiği ziyaretlerde işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili önerilerini dinledi. Oda üyesi işletme yetkililerine FTSO ile ilgili istek ve beklentilerini soran Başkan Arıcan, işletme sahiplerinin memnuniyet dolu ifadelerine teşekkür etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ziyaretlerini mevcut üye işletmelerden Saraçoğlu Orman Ürünleri Şirketi ve Özkan Elektronik Şirketi yetkilileri ile görüşerek sonlandırdı.