Beden Dili Eğitimi Başlıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 22.03.2010

"DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR" BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

27 MART 2010

EĞİTİMİN AMACI: Ses - söz olmasa da insanın olduğu her yerde beden dili mutlaka bir şeyler anlatır. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığımız mimik, jest ve davranışların ne anlattığını bilmek ve bunları esprili bir dille dinlemek isterseniz bu semineri tercih etmelisiniz.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ:

·Bölgeler ve hâkimiyet alanları

·Ellerin verdiği mesajlar

·Elin konumları

·El sıkma türleri

·Ellerin anlattıkları

·Savunma

·Kol kavuşturmalar

·Kollar yanda el belde

·Gizli kol kavuşturmalar

·Bacak bacak Üstüne atma

·Meydan okuma Oturuşu

· Ayaklar Çarpı konumunda

·Gözler, bakışlar, başın kullanımı

·Yüzün bölgeleri ve bakışlar

· Makam odaları- İş dünyası güç oyunları

·Aynalama, yalan, flört

·Beyin, duygular, bedenimiz

· Renklerin iş dünyasında kullanımı

KATILIMCI GRUBU: Yöneticiler, satış ve pazarlama temsilcileri, halkla ilişkiler yöneticileri ve iletişim yeteneklerini geliştirmek isteyenler.

SÜRE: 1 GÜN / 6 SAAT

ÜCRET:30 TL