BEHÇET SAATCI’DAN FTSO’YA VEDA ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEHÇET SAATCI’DAN FTSO’YA VEDA ZİYARETİ

Haber Tarihi: 18.03.2019

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Behçet Saatcı, neden bağımsız büyükşehir belediye başkanı adayı olduğunu açıklayarak yerel seçimler için FTSO üyelerinden destek istedi.

Ziyarette, Fethiye Belediye Başkanlığı sırasında uyumlu çalışmaları ve kendilerine verdikleri destekten dolayı FTSO Yönetim Kurulu’na ve Meclis üyelerine teşekkür eden Behçet Saatcı, “Seçimlere 12 gün kaldı. Ben artık Fethiye Belediye Başkanı değil, misafirim. Ama Fethiyem için halen uğraşıyorum. Bizim siyaset anlayışımız bu. Size bir müjde vermek istiyorum. İskelenin Fethiye Belediyesi’ne verilmesiyle ilgili olarak açtığımız davayı kazandık. Ulaştırma Bakanlığı’na yazı yazdık, belki de görev sürem bitmeden Büyükşehir’den Fethiye iskelesini alacağız. Önceliğimiz Fethiye. Ama 1 Nisan’dan sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra 13 ilçemizi de kucaklayacağız. Tabii bu iş oyla olacak bir iş. Ben sizin oylarınızı istiyorum.” dedi. Konuşmasında neden Büyükşehir Belediyesi için bağımsız aday olduğunu özetleyen Behçet Saatcı, Fethiye’deki hizmetlerini Muğla geneline yaymak için göreve talip olduklarını kaydetti. “Muğlamıza; barışı, hoşgörüyü, ortak aklı ve paylaşım kültürünü getirmek için yola çıktık. Farklı siyasi görüşte olan seçmenlerin bizim çatımız altında toplanması doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Herkese dokunmadan, ellerini sıkmadan, hatırlarını sormadan, sorunları bilmeden Belediye Başkanlığı yapılmaz. Muğlalıların teveccühü ile birikimimizi Muğla geneline yayarak, hep birlikte ilimizin her köşesini “yaşamaktan keyif alınan bir şehre” dönüştüreceğiz. Amacımız halkımıza, Muğlamıza hizmet.” dedi. Saatcı şöyle devam etti. “31 Mart akşamı Muğla halkı tarih yazacak. Halka dayalı yeni bir siyasi hareket başlayacak. Sizin oylarınıza bundan dolayı talibim.”

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da ziyaretleri için Behçet Saatcı’ya teşekkür ederek, Yönetim Kurulu olarak göreve geldikten sonra uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlattı. “Odalar belediyelerle birlikte uyum içinde çalışamazlar ise yaptığımız hiçbir çalışma amacına ulaşamıyor.” diyen Çıralı, seçimlerde Saatçi’nin bağımsız aday olarak büyük bir cesaret gösterdiğini ifade ederek Behçet Saatcı’ya başarılar diledi.

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke de Behçet Saatcı’ya başarılar dileyerek, “Behçet Saatcı’nın Fethiye’ye yaptığı hizmetleri en iyi dışarıdan gelenler gözlemliyor. 15 yıl önceki Fethiye ile şu anki Fethiye arasında çok büyük fark var. Bu da Behçet Başkanımızın ve ekibinin başarısı. Muğla’yı da Fethiye gibi marka yapacağına inanıyorum” dedi. Saatçi’nin ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.