BEHÇET SAATCI’DAN NEZAKET ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEHÇET SAATCI’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Haber Tarihi: 12.11.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya makamında Fethiye Belediyesi eski Başkanı Behçet Saatcı nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Behçet Saatcı’ya eski Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay da eşlik etti. Nezaket ziyaretinde Saatcı ve Atay, FTSO çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sona gelinen Babadağ Teleferik Projesi’nin Fethiye’nin turizmine büyük katkı yapacağını belirtti. FTSO yönetimi ve üyeleriyle birlikte çok büyük yatırımları bölgeye kazandırmak için çabaladıklarını anlatan Başkan Çıralı ise nazik ziyaretlerinden dolayı Saatcı ve Atay’a teşekkür etti.