BEHÇET SAATÇİ ODAMIZDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEHÇET SAATÇİ ODAMIZDA

Haber Tarihi: 11.03.2014

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatçi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 11.03.2014 tarihinde gerçekleşen ziyarete Fethiye'de yaşanan olaylar damgasını vurdu.

Behçet Saatçi ve beraberindeki heyeti Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna, yönetim kurulu üyelerinden Uğur Çaçaron, Selamettin Yılmaz, Ahmet Gürsu Özdemir ,  Adnan Bakırcı, Ömer Eriz ve Meclis Divanından  Halit Saraç,Fikret Koyuncu , Ali Çelik karşıladı.

Ziyarette Behçet Saatçi seçim sürecinde kendileri ile ilgili sıkıntılı bir durum görmediklerini fakat yaşanan son olayların Fethiye halkına zararı dokunduğunu açıkladı. Tepkilerin sınırı aşarak Fethiye'ye zarar verdiğini ve Fethiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları Fethiye Halkı için sağduyu çağrısı yapmaya davet etti.

FTSO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna kurumların kişilere bağlı olmadığını hizmet vermenin esas olduğunu , Behçet Bey'in de üç dönemdir halkın teveccühünü kazandığını çünkü yapılan hizmetleri halkın takdir ettiğini söyledi ve önümüzdeki seçimde başarılar diledi.  Fethiye'de yaşanan olaylardan dolayı üzüntü duyduklarını  tepki göstermenin bir hak olduğu kadar aşırılıkların topluma zarar verdiğini dile getirdi. Olayların sürmesi halinde önümüzdeki turizm sezonunun zarar görebileceğini ve halkın evlerinde tedirgin olduğunu söyleyerek halkı sükunete davet etti.