BEŞİKTAŞLILARDAN FTSO’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEŞİKTAŞLILARDAN FTSO’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 12.03.2015

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, başkan yardımcısı Özkan Torunoğlu, Sayman Zaffer Akçay, Mehmet Özdemir, Erhan Yılmaz, Ferhat Kenan, Kıvanç Akdeniz’i ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günay Özütok karşıladı. Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günay Özütok’a çiçek hediye etti.

Ziyaretin amacına yönelik açıklamayı Fethiye Beşiktaşlılar Derneği adına başkan yardımcısı Özkan Torunoğlu, Yaptı. Torunoğlu, açıklamasında: “Yarın hem Beşiktaş tarihi hem de Türk futbolu açısından tarihi bir gün. Yarın maçımız var. BeşiKtaş, ilk maçta iyi bir skor alırsa son altıya kalacak. Fethiye Beşiktaşlılar Derneği olarak yarınki maçı FKM’de izlemek için spora ilgi duyan herkesi bekliyoruz. Yakın ki maçtan önce saat 6:30’dan Fethiye’nin sanatçı camiası da olarak orada olacak ve Beşiktaş şarkılarını söyleyecekler. Bugün ki ziyaretimizin de bu açıdan önemli bir yeri var. Ticaret odamızı da yarın ki maçı izlemeye davet ediyoruz.” dedi.

Beşiktaş, ülkemizin en güzel duruşu olan bir taraftan ve takım

ÖZÜTOK: Fethiye Beşiktaşlılar Derneği’ne bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Beşiktaş, ülkemizin en güzel duruşu olan bir taraftan ve takım ruhu var. Beşiktaş inşallah yarın bizim Avrupa’daki gururumuz, onurumuz olacak. Umarım bu istenilen sonucu elde ederiz. Gönlümüz Beşiktaşla. İnşallah biz de orada olacağız.