BEŞKAZA HEYETİNDEN ŞİMŞEK’E ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEŞKAZA HEYETİNDEN ŞİMŞEK’E ZİYARET

Haber Tarihi: 14.12.2015

Travel Turkey Turizm Fuarı sebebiyle İzmir’de bulunan Fethiye ve Seydikemer protokol üyeleri, 8 yıl önce Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçti.

Travel Turkey Turizm Fuarı sebebiyle İzmir’de bulunan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Tayfun Öztürk, Fethiyeli İş Adamı Akif Coşkun 8 yıl önce Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevin de bulunan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Beşkaza heyeti, Fethiye ve yeni göreviyle ilgili sohbetin hakim olduğu ziyaret sonrası Başsavcı Akif Celalettin Şimşek’in davetlisi olarak akşam yemeğine katıldı.