Bilgisayar Kursu İçin Kayıtlarımız Başlamıştır - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Bilgisayar Kursu İçin Kayıtlarımız Başlamıştır

Haber Tarihi: 10.01.2011

Sayın Üyemiz,

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Kervan Bilgisayar işbirliğinde 2011 Şubat ayında başlayacak Bilgisayar İşletmenliği ve Web Tasarım kursları siz değerli üyelerimiz, şirket ortakları ve çalışanlarına % 75 indirimli olacaktır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin; , 614 11 15, 612 15 02 nolu telefonlardan, www.fto.org.tr adresi üzerinden veya info@fto.org.tr adresine e-posta göndererek kurs kayıtları için bilgi alabilirsiniz.

Kurslara ilişkin program detayları aşağıdadır.

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU

Ø  Bilgisayara Giriş

Ø  Sistem Birimi Bileşenleri

Ø  Bilgisayar Çevrebirimleri

Ø  Taşınabilir Bilgisayar Sistemleri ve Medya Yürütücüler

Ø  Bir Temel PC İş İstasyonunun Kurulması

Ø  Dosyalar ve Klasörler ile Çalışma

Ø  Yazılımlar ile Çalışmak

Ø  Ağ Teknolojileri

Ø  Internet ile Çalışmak

Ø  Kişisel Bilgisayar Güvenlik Konseptleri

Ø  Sistem Güncellemelerindeki Risklerin Belirlenmesi

Ø  Koruyucu Bakım Teknikleri

Ø  Kişisel Bilgisayar İstasyonunun Temel Bakımı ve Sorun Giderme

WEB TASARIM KURSU

Bu eğitim, çok temel düzeyde dahi olsa bilgisayar bilgisi olan ve kendini geliştirmeyi hedefleyen tüm kullanıcılara açıktır,

Bilgisayar Yetiştirme Kursu,  programındaki konuları genel hatları ile tekrar ettikten sonra Web tasarım konularına geçilerek devam edilecektir.

Ø  Hazır Web Paketleri ile ilgili genel bilgi,

Ø  Hazır web paketlerinden  faydalanarak kendi siteniz nasıl oluşturulabilir,

Ø  Firmanıza ait  yapılmış Web sayfanızda yapılması gereken değişiklik ve düzeltmeler