BİLGİSAYAR KURSU SERTİFAKA TÖRENİ DÜZENLENDİ. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BİLGİSAYAR KURSU SERTİFAKA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Haber Tarihi: 27.03.2013

2012 yılında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yapılan memnuniyet anketi sonucu ve %81 oranında  talep edilmesi  nedeniyle 04.02.2013 tarihinde FTSO tarafından açılan Bilgisayar Kursu Fethiye Mesleki Eğitim Merkezinde 14.03.2013 tarihinde son buldu. 160 saat süren kursta öğretmenler Mutlu Camız,Ahmet Buğra Ünal ve Ömer  Faruk  Semizoğlu eğitim sonunda kursiyerleri sınava tabi tuttu. Sınavda başaralı olan 23 kursiyere 27.03.2013 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonunda FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan Fethiye Ticaret ve  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan kursu başarılı ile bitiren kursiyerleri tebrik edip bu kursun üyelerimize yapılan memnuniyet anketi sonucu doğrultusunda açıldığını söyledi. Gelen taleplere göre kursların açılmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan kursa katılan kursiyerlerle  sohbet etti ve sertifika töreni sonunda hep  beraber fotoğraf çektirdiler.