Bir Destandır Çanakkale - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Bir Destandır Çanakkale

Haber Tarihi: 18.03.2011
Çanakkale Zaferi

18 Mart 2011...Türk ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi’nin 96. yıldönümü.

Bundan 96 yıl önce Çanakkale’de büyük bir kahramanlık destanı yazdı Türk milleti. Mustafa Kemal’in önderliğinde batının büyük güçlerine unutulmaz bir ders verdi.

3 Kasım 1914 ile 18 Mart 1915 tarihleri arasındaki deniz savaşlarıyla 25 Nisan 1915 – 8/9 Ocak 1916 tarihleri arasındaki kara savaşlarında 250 binin üzerinde askerimiz şehit düştü.

Tarihte Bugün - Çanakkale Zaferi
(Yayın Tarihi 18.03.2008)