BİR MİLYAR AYAKLANIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BİR MİLYAR AYAKLANIYOR

Haber Tarihi: 14.02.2013

Tüm dünyada bir milyar insanın aynı anda dans edeceği “One Billion Rising” (Bir Milyar Ayaklanıyor) etkinliği 14 Şubatta gerçekleşti.  One Billion Rising ismi ile tüm dünya genelinde örgütlenen projenin sloganı ise “1 Milyar Kadının Şiddet Görmesi Canavarlıktır. Bir Milyar Kadının Dans Etmesi Devrimdir’’.Dünyada toplam 1 milyar kişinin katılması hedeflenen etkinlikte, kadına şiddet e karşı olanlar tepkilerini dans ederek ortaya koydular. Etkinlik Türkiye’nin birçok şehrinde olduğu gibi Fethiye’de de gerçekleşti. Fethiye Kültür Merkezinde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu  etkinlikte kadınlara erkekler de dansları ve alkışlarıyla destek verdiler.Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke de etkinlikte bayanlara karanfil dağıtarak destek verdi.