"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK GÜZELDİ" - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK GÜZELDİ"

Haber Tarihi: 12.12.2012

Kanal F'de her Çarşamba sabahı Dilek Taş'ın hazırlayıp sunduğu "Yeni Bir Gün, Yine Bir Gün" adlı programa katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nı değerlendirdi. Başkan Arıcan, "Tanıtım için elbirliği ile çok ciddi çaba sarfettik. Fethiye adına birlik beraberliğimiz çok güzeldi" dedi.

Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği organizasyonunda ilçemizdeki yetkililer, belediyeler, odalar, meslek birliklerinin katıldıkları ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı ile ilgili FTSO Başkanı Akif Arıcan'dan bir değerlendirme geldi. FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İzmir'de  Travel Turkey fuarına katılan FTSO Başkanı Akif Arıcan, Kanal F'de Dilek Taş'ın hazırlayıp sunduğu "Yeni Bir Gün, Yine Bir Gün" adlı programda şu açıklamayı yaptı: "FETAB öncülüğünde kurum, kuruluş, oda ve meslek birlikleri olarak Fethiye tanıtımı için çok ciddi çaba sarf ettik.
Fethiye adına yakaladığımız birlik ve beraberlik çok güzeldi. Bu fuar Türkiye'nin 2. büyük fuarıydı. Bir çok ülkeden de fuara katılım oldu. İnşallah olumlu yansımalarını önümüzdeki turizm sezonunda göreceğiz. Fethiye standı çok güzel ve özgün olmakla birlikte; her fuar için ayrı ve önceden çalışılmış, ortak kararlaştırılmış materyaller olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. FETAB her yıl daha fazla üstlendiği sorumluluğu yerine getiriyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak da bu konularda üzerimize düşenin daha fazlasını yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha dile getiriyorum. Fuar için emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum."

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Kanal F'de katıldığı televizyon programında ayrıca ilçemizdeki 38 alternatif yürüyüş yolu ile ilgili hazırlanan projede çok önemli gelişmeler yaşanmakta olduğuna dikkat çekti. Başkan Arıcan bu projede de emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.