BOAT SHOW EGE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BOAT SHOW EGE

Haber Tarihi: 01.10.2017

Boat Show Ege-Yat, Yelken Teknolojileri 2.El Tekne ve Su Sporları Fuarı 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında, Kuşadası Setur Marina'da gerçekleşecektir.

Ekim ayında düzenlenecek olan Boat Show Ege, 2018 tekne ve deniz sezonuna hazırlanacak.

Ülkemizin denizcilik sektöründe hak ettiği yere gelmesi, tekne ve yat kullanımının yaygınlaştırılması ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlaması amacıyla düzenlenecek Boat Show Ege, 15.000'in üzerinde profesyoneli ağırlayacak.

Denizcilik sektörünün tüm alanlarını ve sektörün tüm profesyonellerini bir araya getirecek olan Boat Show Ege denizcilik konusundaki en doğru kitle ile iletişime geçme imkanı sunarak, tekne, yat, motor, boat ve yelken tutkunlarını bir araya getirecektir.

İlgilenen üyelerimiz GL Platform Fuar ile iletişime geçebilirler.