BODTO PERSONELİNDEN ODAMIZ PERSONELİNE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BODTO PERSONELİNDEN ODAMIZ PERSONELİNE ZİYARET

Haber Tarihi: 04.10.2016

Motivasyon etkinliği için Fethiye’yi tercih eden Bodrum Ticaret Odası personeli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personelini de ziyaret etti. FTSO binasında yapılan ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon sistemi başta olmak üzere kasım ayında yapılması beklenen akreditasyon denetimi hazırlıkları görüşüldü. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Oda çalışmaları ve iyi uygulamaları hakkında bilgi alan BODTO personeli FTSO binasını gezdi. FTSO personeli BODTO personelini Babadağ’da 1700metrede bulunan Zirve Restorantta da ağırladı. Babadağ’a ilk kez çıkan ve güneşin batışını izleyen Bodrum Ticaret Odası çalışanları Babadağ’a hayran kaldı.