BU BİRLİKTELİK ÖRNEK OLACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BU BİRLİKTELİK ÖRNEK OLACAK

Haber Tarihi: 10.11.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 12-14 Ekim 2012`de gerçekleştirilen ulusal  basın mensubu  gazeteci-yazarlar ile  yönetmenleri  ağırlama etkinliğinde destek veren işletmeleri ziyaret etti. Başkan Arıcan, işletme yetkililerine destekleri dolayısıyla birer `Teşekkür Belgesi` sundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 12-14 Ekim 2012`de gerçekleştirilen ulusal  basın mensubu  gazeteci-yazarlar ile  yönetmenleri  ağırlama etkinliğinde katkı sunan işletmeler arasında yer alan Hıllsıde Beach Club, Atapark Hotel, Yacht Klasik Hotel, Ecesaray, Golden Moon, Hotel Meri, Ölüdeniz Oyster Resıdence ziyaret ederek işletme yetkilileriyle görüştü. Yapılan görüşmelerde işletme yetkilileri  FTSO`nun Fethiye sorunları  ve tanıtımı noktasında gösterdiği üstün gayret ve çabaların dikkat çekici olduğunu ifade edip; Başkan Arıcan ile Oda yönetimi ve çalışanlarını kutladılar. FTSO Başkanı Akif Arıcan ise, "Fethiye`nin tanıtımı ve ulusal basın yetkilileriyle iyi diyaloglar kurmak adına FTSO öncülüğünde belediyeler, turizm kuruluşları,  sivil toplum kuruluşları ve turizm işletmelerimiz üzerine düşeni en iyi şekilde yapmış ve ellerinden gelen katkıyı sunmuşlardır. Ben bu birlikteliğin artarak devam etmesi durumunda bir çok sorunu kolaylıkla aşabileceğimizi düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çalış Şat Restaurant, Club Orka Hotel, Montana Pıne Resort Otel, Kayaköy Cinbal İşletmeleri ne de bugünkü yoğun programımızda yer veremedik. Ben bu işletmelerimizin yetkililerine de buradan teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu tanıtım organizasyonlarını yıl içerisinde belirli periyotlarda tekrarlamak arzusundayız. İnşallah önümüzdeki dönemde çabalarımızın karşılığını alacağız" dedi.