BU MİRASA SAHİP ÇIK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BU MİRASA SAHİP ÇIK

Haber Tarihi: 07.06.2012

Odamız tarafından denizlerimizde bilinçsiz avcılık nedeniyle bir çok balık türü yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Yasal boyutunun altında satın aldığımız her balık ile bu katliama ortak olduğumuzu BİLİYORMUSUNUZ?

Odamız tarafından özellikle Orfoz ve Lagos balık türlerinin gelişimini tamamlamadan tutulması ve pazarlarda satılmasını önlemek ve balık severleri bu konuda bilinçlendirmek amacıyla odamız tarafından hazırlanan broşürler başta okullarda olmak üzere işyerleri ve restaurantlara dağıtılmaktadır. Sizde işyerinizde asarak bu projeye destek vermek isterseniz Odamıza uğrayıp afişlerden alabilirsiniz