BURS ALAN ÖĞRENCİLER ADINA TEŞEKKÜR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BURS ALAN ÖĞRENCİLER ADINA TEŞEKKÜR

Haber Tarihi: 19.11.2012

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nden FTSO`ya ziyaret. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı
Süleyman Şahin Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan`ı ziyaret etti.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nden Başkan Süleyman Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri`nin FTSO Başkanı Akif Arıcan`a gerçekleştirdiği ziyaret sıcak diyaloglarla başladı ve devam etti. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nden Başkan Süleyman Şahin, "Sayın Başkan ve FTSO Yönetimi`ne iadei ziyaret gerçekleştiriyoruz. Başkanımız ve FTSO yönetimi çocuklarımızın burs almalarında Gaziler ve Şehit Ailelerini öncelikli değerlendirerek, burs almalarına imkan sağlamıştır. Teşekkür ediyoruz. Bizim Dernek binamız tamamlandı. Anahtar teslimini bekliyoruz" dedi.

Başkan Süleyman Şahin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden FTSO Başkanı Akif Arıcan, "Maalesef son dönemde kazalar ve terör saldırıları sonucunda çok kayıp verdik. Milletçe üzüldük. İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Burs olayında aileleri parçalanmış, aile büyüklerini kaybetmiş çocuklara öncelik verdik. Keşke imkanımız çok olsa, daha çok çocuğumuzun yanında olabilsek. FTSO olarak kişisel menfaat peşinde değiliz. Odamızın, Fethiyemizin doğruları ne ise o kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.