BURS ALAN ÖĞRENCİLER BELİRLENDİ. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BURS ALAN ÖĞRENCİLER BELİRLENDİ.

Haber Tarihi: 22.10.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 4 yıllık üniversite öğrencilere karşılıksız olarak verilen bursların 2013-2014 eğitim öğretim yılında hangi öğrencilere verileceği açıklandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın 30 Eylül 2013 tarihinde sonlanan burs başvurularının değerlendirilmesi 21.10.2013 Pazartesi günü Olağan  Yönetim Kurulu Toplantısında yapıldı. Toplantıda burs almaya en uygun 100 ismi ailelerinin gelir durumlarına göre sıralanarak belirlendi. Hak kazanan 100 öğrenciye ilişkin liste ek dosyada bilginize sunulmuştur. Burs almaya hak kazanan öğrenciler 9 ay süre ile ayda 100 TL alacaktır.

Burs almak için müracaat eden 254 öğrenci müracaat etmişti.Titizlikle incelemelerin yapıldığı son FTSO Yönetim Kurulu Toplantısı`nda paylaşılan ortak düşünce "İmkanlarımız ölçüsünde bu kadar öğrenciye burs verebiliyoruz. Keşke imkanlarımız daha fazla olsa 100 değil 300 hatta 500 öğrenciye burs imkanı sağlayabilsek. Ama ne yazık ki burs için bu kadar kaynak ayırabiliyoruz. Burs almaya hak kazanan gençlerin okullarında çok başarılı olarak burs şanslarını önümüzdeki yıllara da taşımalarını dileriz. Eğitim hayatlarında başarılarının daimi olmasını diliyoruz" oldu.

2013/2014 YILI BURS ALANLAR