BÜYÜK ÖNDER SAYGI VE MİNNETLE ANILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BÜYÜK ÖNDER SAYGI VE MİNNETLE ANILDI

Haber Tarihi: 10.11.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılı dolayısıyla Beşkaza Meydanı’ndan düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı”na Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Garnizon Komutanı Binbaşı Sedat Karabay, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen anma töreni Atatürk Anıtı’na çeleklerin sunulmasıyla başladı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen törene katılan FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm Türkiye ile birlikte Beşkaza Meydanı’nda da 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören sırasında, vatandaşlar, sokaklarda, işyerlerinde, evlerinin balkonundan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’na katıldı. Tören okunan Atatürk şiirlerinin ardından sona erdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın önündeki Türk Bayrağı 09.05’te yarıya indirilirken, FTSO personeli de hizmet binası önünde saygı duruşunda bulundu.