BÜYÜK SAMANLIK`TA ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BÜYÜK SAMANLIK`TA ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ

Haber Tarihi: 29.08.2019

Adalet Bakanlığı’na bağlı Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Büyük Samanlık koyunda gerçekleştirdiği çevre temizlik etkinliğine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Baş Savcısı Kurtca Eker, Fethiye İl Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Aksu ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran katıldı.

Adalet Bakanlığı’nca Türkiye genelinde denetimli serbestlik infaz uygulamalarından kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılma diğer adıyla kamu hizmeti cezası kapsamında piknik alanları, yeşil alanlar ve mesire alanları gibi uygun görülen yerlerde temizlik çalışmalarının gerçekleştirilmesi kapsamında yapılan çevre temizlik etkinliği bu yıl 26 Ağustos tarihinde Aksazlar ve Büyük Samanlık koyları arasındaki yol güzergahı arasında başladı ve 29 Ağustos Perşembe günü Büyük Samanlık koyunun temizlenmesi ile tamamlandı. İlçe protokolünün de hazır bulunduğu etkinliğe katılanlar toplanan çöplerin çöp arabasına konmasına yardımcı oldular.

Keyifli ve samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, temizlik çalışmalarına vatandaşların da sahip çıkması ve doğanın korunması dilekleriyle son buldu.