BÜYÜKTEKE, EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BÜYÜKTEKE, EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 23.07.2018

Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke başkanlığındaki Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası heyeti İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan, 11 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Köse, Başkan Yardımcısı Ayfer Kıvrak ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı makamında ziyaret etti.

Büyükteke başkanlığındaki heyetin ziyaretinde, 11 Nolu Kuyum Tekstil ve Ayakkabı Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Komitesi Üyeleri otopark ve trafik konularındaki görüş ve dileklerini Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a ilettiler. Mehmet Yapalıal, trafik konusunda toplum bilincinin büyük önem arz ettiğini ancak bu bilincin oluşmasından sonra insanların trafikle ilgili sorunların giderilebileceğini aktardı. Özellikle turizm sezonunda artan trafiğe bağlı olarak otopark sorununun daha fazla hissedildiğini vurgulayan Yapalıal, bu sorunun çözülebilmesi amacıyla çarşı içinde bulunan okul bahçelerinin otopark olarak kullanıldığını ve otoparklara gerekli yönlendirmelerin yapıldığını kaydetti. Yapalıal, trafikle ilgili sorunlara kalıcı olarak çözüm üretilmesi amacıyla ilçedeki ve ildeki tüm kurumların bir araya gelip çalışma yapmasının önemine değindi.

FTSO heyeti, ayrıca Fethiye’deki yaya geçitlerinin önemine dikkat çekerek, sürücülerde yaya geçitlerinin bilinirliğinin arttırılması, yayaya karşı daha sorumlu davranmaları konusunda Emniyet Müdürlüğü’nden de destek alarak yapılacak çalışmalara destek verebileceklerini dile getirdiler.