ÇAKMAK’TAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇAKMAK’TAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 29.04.2015

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, TÜRSAB Başkanlığı için aday oldu. turizm bölgelerinde faaliyet gösteren acentelerle görüşen Emin Çakmak, Fethiye bölgesinde faaliyet göstere acentelerle de görüşmek için 28 Nisan 2015 tarihinde Fethiye’deydi. Çakmak, acentelerle yaptığı görüşmelerin ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Emin Çakmak, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile bölge turizminin sorunları ve bölgede faaliyet gösteren acentelerin sorunları üzerine görüştü.

FTSO ziyaretinde Emin Çakmak’a ISPA Turizm Sahibi ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Adayı Hilmi Karaduman, TÜRSAB Hepimizin Gurubu Danışmanı Süha Öncü, Konseyin Basın Danışmanı Özkan Altıntaş eşlik etti.