ÇALIŞ-DER AKİF ARICAN’I ZİYARET ETTİLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇALIŞ-DER AKİF ARICAN’I ZİYARET ETTİLER

Haber Tarihi: 03.06.2013

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği 03.05.2013 Pazartesi günü Yönetim Kurulu Başkanı Mete Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri , FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı FTSO Hizmet Binasındaki makamında ziyaret ettiler.

ÇALIŞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mete Ay FTSO Yönetim Kurulu Akif Arıcan’a yeni dönemde de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını tebrik edip hayırlı olsun dileklerini sundu. Daha sonra Mete Ay ve ÇALIŞ-DER yönetim kurulu üyeleri FTSO Başkanı Akif Arıcan ile Fethiye’nin ve Çalış bölgesi hakkında sorun ve problemler hakkında konuşup daha iyi hale getirmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.