Çalışan Gazeteciler Günü Yemekle Kutlandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Çalışan Gazeteciler Günü Yemekle Kutlandı

Haber Tarihi: 10.01.2012

9 Ocak 2012 tarihinde Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçemizdeki tüm basın yayın, medya çalışanları ve temsilcileriyle, Şamdan Restoran`da odamız tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.

Katılımın yoğun olduğu yemekte ilçemizde basın yayın ve medya alanında görev yapan önemli isimler vardı. Yemekte basın ekipleriyle röportaj yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan; " Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyor, sizlerin uzun yıllar sağlıklı bir şekilde görevinizi sürdürmenizi diliyorum. Görev yaptığınız zamanlarda yaşadığınız sıkıntılar olmuştur. Sıkıntılarımızı sorunsuz hale getirmek için hep beraber çalışmamız gerekmektedir. Gazeteciler, bulunduğu bölgede dördüncü güç olarak tanımlanmıştır. Bu güç ne kadar doğru bir şekilde kullanılırsa bölgemiz bundan karlı çıkar. Çalışma hayatınızda mutluluk, huzur ve başarı dolu bir 2012 yılı diliyorum. İnşallah bu yıl hepimiz için karlı bir yıl olur. FTSO Yönetim Kurulu olarak da saygılar sunuyorum." dedi.

Fethiye Basın Yayın Temsilcisi Sıdıka Kölemen yaptığı konuşmada; " Biz Fethiye basını olarak çok güçlüyüz. Bütün arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutluyorum. FTSO adına Akif bey`e de her sene olduğu gibi bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. 5 yıldır bu özel günde bizi yalnız bırakmadınız. Bütün arkadaşlarımın da tekrardan Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutluyorum." diyerek sözlerine son verdi.