CANKURTARANLIK EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

CANKURTARANLIK EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 06.05.2015

Odamız eğitim faaliyetleri kapsamında Türkiye Sualtı Federasyonu Can Kurtarma Yönetmeliği çerçevesinde Bronz CANKURTARANLIK eğitimi düzenlendi.

Cankurtaran Eğitmeni Gürhan Horzum tarafından teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimler günde 7 saat olarak gerçekleştirildi. 2 Mayıs Cumartesi günü FTSO Meğri Toplantı salonunda düzenlenen teorik eğitimde katılımcılara ilk yardım ile ilgili bilgiler verildi ve suni solunum-kalp masajı pratikleri manken üzerinde gösterildi. 3-4 Mayıs tarihlerinde ise havuzda uygulamalı kazazede taşıma teknikleri pratikleri gerçekleştirildi.