Cankurtarma Eğitimi Son Başvuru 22 Nisan 2010 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Cankurtarma Eğitimi Son Başvuru 22 Nisan 2010

Haber Tarihi: 02.04.2010

CANKURTARMA EĞİTİMİ

FETOB (Fethiye Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) ve FTSO (Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası) İŞBİRLİĞİNDE ORGANİZE EDİLEN CANKURTARMA EĞİTİMİ 10 MAYIS 2010 TARİHİNDE ALİZE OTEL ÖLÜDENİZ DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

27 OCAK 2006 YILINDA ÇIKAN YÖNETMELİK GEREĞİ YÜZME HAVUZU BULUNAN VE DENİZ İLE BAĞLANTISI OLAN TÜM ÜYELERİMİZİN TESİSLERİNDE CANKURTARAN EĞİTİMİ ALMIŞ BELGELİ BİR KİŞİYİ BULUNDURMALARI ZORUNLUDUR.

BU YÖNETMELİĞE GÖRE FEDERASYON TARAFINDAN VERİLEN BRONZ CANKURTARAN BELGESİ YALNIZCA HAVUZLARDA GÜVENLİĞİ SAĞLAR, GÜMÜŞ CANKURTARAN BELGESİ İSE DOĞAL ORTAMLARDA YANİ DENİZ, GÖL, DOĞAL VE YAPAY İÇ SULAR İLE HAVUZLARDA GÜVENLİĞİ SAĞLAR.

BU KURSLARIN SÜRELERİ 4 GÜNDÜR.

NOT: GÜMÜŞ CANKURTARAN BELGESİ ALABİLMEK İÇİN BRONZ CANKURTARAN BELGESİNİ ALMIŞ OLMAK GEREKMEKTEDİR.

ÖN KAYIT İÇİN BAŞVURULARINIZI EN GEÇ 22 NİSAN 2010 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ÜYESİ OLDUĞUNUZ KURULUŞA KİMLİK FOTOKOPİNİZ İLE BİRLİKTE YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.

KURSLARA KATILIM İÇİN GEREKLİ BELGELER VE ŞARTLAR

BRONZ CANKURTARAN

1.       18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMAK (KİMLİK FOTOKOPİSİ)

2.       EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK VE BUNU BELGELEMEK (DİPLOMA FOTOKOPİSİ)

3.       CANKURTARAN EĞİTİMİ YAPMASINDA ENGEL BULUNMADIĞINA İLİŞKİN SAĞLIK BİLDİRİM FORMUNU İMZALAYARAK BEYAN ETMEK (SAĞLIK BEYAN FORMU)

GÜMÜŞ CANKURTARAN

1.       18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMAK (KİMLİK FOTOKOPİSİ)

2.       EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK VE BUNU BELGELEMEK (DİPLOMA FOTOKOPİSİ)

4.       BRONZ CANKURTARAN BELGESİNE SAHİP OLMAK

FEDERASYON YÖNETMELİKLERİNE UYGUN OLARAK AÇILAN KURSLARIN BELGELENDİRME İŞLEMİNDE BELGE ÜCRETLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Bronz Cankurtaran+Bröve (Belge)

190 TL +85 TL+(%18 KDV)