ÇIRALI, DENETİMLİ SERBESTLİK OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇIRALI, DENETİMLİ SERBESTLİK OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Haber Tarihi: 28.02.2019

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eğitim İyileştirme Bürosu tarafından gerçekleştirilen okuma etkinliğine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ile Fethiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran da katıldı.

FTSO Osman Çıralı fikir babası olduğu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Bir Meslek Bir Umut” projesine ilişkin protokolün imza törenine de katıldı.

Proje, ceza infaz kurumundan salıverilen ve haklarında denetimli serbestlik kararı verilen yükümlülere istihdam garantili mesleki eğitim kursu verilmesini öngörüyor. Proje kapsamında yükümlülerin mesleki eğitime dair ihtiyaçları tespit edelirek mesleki yeterlilik kazanmaları ve iş piyasasında donanımlı ve tercih edilebilir hale gelmelerinin sağlanmasına yönemik meslek kursları açılacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak kurslar istihdam garantili olacak.