ÇIRALI VE BÜYÜKTEKE TEBRİKLERİ KABUL ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇIRALI VE BÜYÜKTEKE TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Haber Tarihi: 11.04.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Osman Çıralı ve Meclis Başkanı seçilen Mustafa Büyükteke, tebrikleri kabul etti.

11 Nisan Salı günü Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, Özdeniz Ticaretin sahibi Osman Özdeniz, Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, İŞKUR Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli ve Fethiye Hizmet Merkezi Temsilciliği Müdürü Mustafa Karakan, TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, İkinci Başkan Fethi Kemal Öztürk Genel Sekreter Barış Kaya, Sayman Ertuğrul Gürkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yenal Yelken, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’yi makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlere Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcıları Metin Sevinç ve Sami Kemik de eşlik etti.

Ziyaretlerde Fethiye ekonomisinin en önemli sektörü olan turizmdeki son durum görüşüldü. TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Başkanı Süleyman Kaya, şu an için yhapılan rezervasyonlar değerlendirildiğinde durumun iyi göründüğünü, gelecek yılın da bu şekilde devam etmesi halinde, geçtiğimiz 2 yılda kayba uğrayan turizmcilerin zararlarını telafi edebileceklerini söyledi.