COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ GÜNCELLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ GÜNCELLENDİ

Haber Tarihi: 17.06.2020

Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu tarafından yayınlanan COVİD-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ 17 Haziran 2020 tarihinde güncellenmiştir.

Son güncelleme ile rehbere yeni eklenenler alanlar şu şekildedir:

• Covıd-19 Kapsamında Klima/İklimlendirme Sistemlerinde Alınacak Önlemler
  • Covıd-19 Kapsamında Tekne, Yatlar Gibi Gezi Tekneleri (Gezinti / Tenezzüh), Turistik Amaçlı Deniz Araçları Ve Turistik Amaçlı Olta Balıkçılığında Alınması Gereken Önlemler
  • Covıd-19 Kapsamında Sergilerde Alınması Gereken Önlemler
  • Covıd-19 Kapsamında Kredi Yurtlar Kurumuna Bağlı Yurtlarda Alınması Gereken Önlemler
  • Nikah Ve Düğünlerde Alınması Gereken Önlemler

Üyelerimize önemle duyurulur.