COVID-19 SONRASI EKONOMİ VE RİSK YÖNETİMİ SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

COVID-19 SONRASI EKONOMİ VE RİSK YÖNETİMİ SEMİNERİ

Haber Tarihi: 14.07.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 21 Temmuz Salı günü online olarak, "Covid-19 sonrası Ekonomi ve Risk Yönetimi” Semineri düzenlenecek.

COVID-19 Sonrası Ekonomi ve Risk Yönetimi” başlıklı webinar etkinliği ile katılımcıların iş dünyasına damgasını vuran yıkıcı inovasyonları hem münferit hem de bütünlüklü olarak öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Ayrıca rekabetin çok daha vahşileşeceği yakın gelecekte kurumların hangi yapısal değişimlere yatırım yapması ve kriz yönetimi için hangi önlemleri alması gerektiği paylaşılacak.

İçerik

• Tekboynuzlular
  • T-model bilgelik
  • Ürün soyutlaşması
  • Sizi sizden daha iyi biliyorlar
  • Nesnelerin interneti
  • Platform ekonomisi
  • Yatay ekonomi
  • F - faktörü
  • Mekansız ve zamansız ekonomi
  • Hemen şimdi ekonomisi
  • Gig ekonomisi
  • Kalabalığın bilgeliği
  • Yatay finansman, yatay pazarlama, yatay inovasyon
  • Blokzincir
  • Dijital ödeme sistemleri
  • 4.0 ve sonrası
  • Kızıl okyanustan mavi okyanusa geçiş
  • Yalın düşünce
  • Aşure modeli
  • İyiler ittifakı
  • PMI-CDS-VIX-kredi büyümesi göstergeleri
  • Ekosistem tahmini
  • Şirketler için kriz yönetimi ilkeleri

Ücretsiz seminere katılmak isteyenlerin için;

adresindeki katılım formunu doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

Aysun Şanlısoy 614 1115/ dhl 120