CUMARTESİ`LERİ ÜYELERE AYIRIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

CUMARTESİ`LERİ ÜYELERE AYIRIYOR

Haber Tarihi: 24.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Cumartesi günlerini Oda üyelerine ayırıyor.

Bir önceki Cumartesi ziyaretlerini Kemer`deki bazı işletmelere yapan FTSO Başkanı Arıcan geçtiğimiz Cumartesi günü ise Karaçulha`daydı.  FTSO Başkanı Arıcan Cumartesi günü toplam 11 üye işletmeye ziyaretler gerçekleştirerek, üyelerle görüş alışverişinde bulundu.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 22 Eylül Cumartesi günü Çağrı Eczanesi, Cep Klinik İletişim, Pınara Kuyumculuk, Bildiriciler Tarım, Candan Mobilya, Erdoğanlar Ticaret, Han Yapı Market, Fethiye Avize, Bidünya Elektronik, Kocatepeler Ticaret, Özen Ticaret işletmelerini ziyaret ederek, işletme yetkilileri ile görüştü.

Karaçulha`da FTSO Üyesi işletme sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanan FTSO Başkanı Akif Arıcan esnafın mevcut sorunlarını dinledi. Üye işletmecilere FTSO ile ilgili istek ve beklentileri de soruldu. Esnaf ile Oda arasındaki iletişim ve irtibat konularında görüş alışverişinde bulunan FTSO Başkanı Arıcan gerçekleştirdiği ziyaretlerin çok faydalı olduğunu söyledi.