ÇYDD FETHİYE ŞUBESİNDEN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇYDD FETHİYE ŞUBESİNDEN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 15.08.2018

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret ederek Dernek çalışmalarına verdikleri katkıdan ötürü teşekkür etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Tuğrul Yılmaz Şube yöneticileri ve dernek üyeleri 15 Ağustos Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile görüştü. Ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler için düzenledikleri Çanakkale gezisine FTSO olarak verdikleri destek için teşekkür eden Tuğrul Yılmaz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi adına hazırlanan teşekkür belgesini Osman Çıralı’ya takdim etti. Gençlerin tarih bilinci ile yetişmesi gerektiğini söyleyen Tuğrul Yılmaz “Gençlerimize küçük yaşlarda tarihimizi öğretmeliyiz ki bu bilinçle yetişsinler, kendilerine bırakılan mirasın farkına varsınlar ve değerini bilsinler. Ancak böyle yetişmiş insanlarla ülkemiz çağdaş milletlerin geldiği seviyeyi yakalayacaktır.” dedi.

Ziyaretleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesine teşekkür eden Osman Çıralı, eğitimin önemli bir konu olduğunu belirterek Oda olarak ilçemizde eğitimin gelişmesi adına yapılan her çalışmanın içerisinde olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Çıralı, Çanakkale’yi her Türk vatandaşının mutlaka görmesi gerektiğini vurguladı ve yapmış oldukları bu önemli çalışma için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesine teşekkür etti.