DİL KURSLARI İÇİN SON FIRSAT - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DİL KURSLARI İÇİN SON FIRSAT

Haber Tarihi: 05.12.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine yönelik İngilizce ve Rusça dil kurslarında kayıtlar için son fırsat!

Odamızın Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu ile işbirliği sayesinde üyemiz işletme sahiplerine ve çalışanlarına yönelik indirimli İngilizce ve Rusça kurslarına kayıtlar devam etmektedir.

Söz konusu yabancı dil kurslarına üyemiz işletmeler için %63 iskonto uygulanmaktadır. 10 hafta sürecek olan yabancı dil kurslarının kişi başı ücreti 296 TL’dir. Düzenlenen kurslar 100 kişi ile sınırlıdır. Kurslarda her işletme için 2 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Kurslara kayıt süresi Aralık ayında son bulacaktır.

İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin 614 71 87 numaralı telefonlarından bilgi alabilirler. Kursa katılabilmek için gerekli evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur.