Dil Kurslarında Kayıtlar Devam ediyor / İngilizce-Rusça-Almanca Dil Kursları - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Dil Kurslarında Kayıtlar Devam ediyor / İngilizce-Rusça-Almanca Dil Kursları

Haber Tarihi: 12.10.2010

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği® Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile siz değerli üyelerimize yeni sezonda yabancı dil kurslarında;

Ø  Şirket sahibi / ortakları ve çalışanlarına % 75 İNDİRİM

Ø  10–12 kişilik özel sınıflarda İNGİLİZCE-RUSÇA-ALMANCA eğitimi,

Ø  Kayıtlarımız 100 kişi ile sınırlı olup,

Ø  İlk sınıflarımız 01-15 Kasım 2010 tarihlerinde açılacaktır.

Ø  Ayrıntılı Bilgi İçin: 614 71 87 (Amerikan Kültür Derneği)