DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Haber Tarihi: 12.10.2018

Fethiye iş dünyası ihracata FTSO ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ ile hazırlanacak. Seminer 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 09.30’da FTSO binasında gerçekleştirilecek.

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonuyla düzenlenen ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 09:30’da FTSO Binası Likya Salonunda gerçekleştirilecek. İhracat bilincinin arttırılması ve ihracata yönelik destek programlarının tanıtılması amacıyla düzenlenecek seminerin ilk bölümünde Ticaret Bakanlığı uzmanları sunumlarını gerçekleştirecek olup ikinci bölümde katılımcıların soruları cevaplanacak.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

12 EKİM 2018 – FETHİYE