"DIŞ TİCARET GÜMRÜK MEVZUATI"EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

"DIŞ TİCARET GÜMRÜK MEVZUATI"EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 04.06.2012

“DIŞ TİCARET GÜMRÜK MEVZUATI VE UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

9 HAZİRAN 2012 TARİHİNDE SAAT 10.00’DA ODAMIZ LİKYA SALONU’NDA YAPILACAK EĞİTİME İHRACATLA İLGİLENEN TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Ankara Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman YOLCU tarafından verilecek olan eğitimde aktarılacak olan konu başlıkları:

• 4458 Sayılı Gümrük Kanunu
  • Gümrük İşleminden Önceki İş Organizasyonu