DP MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT FTSO`YU ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DP MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT FTSO`YU ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 19.03.2021

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse, Fethiye İlçe Başkanı Osman Buğdaycı, İl Başkan Yardımcısı İsmail Ökten, İlçe Başkan Yardımcısı Konca Eroğlu ile Osman Kandönmez, Fatih Güler, Atınç Koylu, Erdal Eroğlu, Necati Güler ve Mustafa Özgür’ün de yer aldığı partili heyetle birlikte 19 Mart 2021 Cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret etti. DP Heyetini, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay ve Kemal Hıra ile Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk karşıladı. Ziyarette küresel salgını nedeniyle işletmelerin yaşadığı sorunlar ile FTSO’nun projeleri görüşüldü.

Başkan Osman Çıralı, ziyarette, Babadağ Teleferik Projesi, FTSO öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ve Fethiye Körfezi’nde dalış turizmine kazandırması sağlayacak Fethiye Su Altı Tarih Parkı projesi hakkında Milletvekili Cemal Enginyurt’a bilgi verdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.