DR.GÜRCÜ’DEN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DR.GÜRCÜ’DEN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Haber Tarihi: 09.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Çocuk Doktoru Özlem Gürcü’den alacakları sağlık hizmetlerinde %10 indirim uygulanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Çocuk Doktoru Özlem Gürcü arasında 9 Ekim Salı günü FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokole göre FTSO üyelerine çocukları için alacakları sağlık hizmetlerinde Türk Tabipler Birliği Hizmet Fiyat Tarifesi üzerinden %10 indirim uygulanacak.

Protokol imza törenine katılan Dr.Özlem Gürcü ve Osman Çıralı yapılan protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi. FTSO’nun yaptığı protokollerin üyelerin iş ve sosyal hayatına katkı sağlamaya yönelik olduğunu kaydeden Osman Çıralı Dr.Özlem Gürcü ve protokol yapılan diğer firmaların FTSO üyesi olduğunu kaydetti.

Dr.Özlem Gürcü de yapılan protokolle birlikte FTSO üyelerine hizmet vermekten dolayı memnuniyet duyacaklarını belirtti. Gürcü protokol süresinin 1 yıl olacağını kaydetti.