DÜNYA GAZETESİ İLE RÖPORTAJ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DÜNYA GAZETESİ İLE RÖPORTAJ

Haber Tarihi: 13.10.2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Dünya Gazetesi İzmir Bölge Müdür Yaşar Kuş ve Dünya Gazetesi çalışanları ile görüştü. yapılan görüşmede Oda çalışmaları hakkında röportaj veren Akif Arıcan, doğal taş ve mermer ihtisas OSB'de gelinen aşamayı ve hayvancılık ihtisas OSB için yapılacak girişimleri anlattı.

Teleferik projesi hakkında da bilgi veren Arıcan, ihalenin ve yer tesliminin yapıldığını çalışmaların başladığını söyledi.

Görüşmede Dünya Gazetesinin başarılı üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı proje de görüşüldü.