EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ EĞİTİMLERİ SONA ERDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ EĞİTİMLERİ SONA ERDİ

Haber Tarihi: 11.07.2013

FTSO uygulamakta olduğu  ISO 9001 -2008 Standartlar sistemini ek olarak EFQM ( Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı ) Mükemmellik Modeline geçmek amacı ile  KalDer (Türkiye Kalite Derneği ) yapılan eğitim çalışmalarının sonuncusu 8-10 Temmuz 2013 tarihleri arasında FTSO'da düzenlendi.

11 Haziran 2013 tarihlerinde başlayan eğitimler 3 farklı eğitici ile toplamda  8 gün ve 64 saat sürdü.

Son olarak Yönetim Uzmanı Berker Telek tarafından verilen Stratejik Yönetim ve Süreç Yönetimi eğitimleri ile tamamlanan temel eğitimler ile FTSO öncelikle önümüzdeki dört yıl boyunca hedeflerini belirleyeceği Stratejik Planını hazırlayacak.

Daha önce bazı sanayi odaları tarafından uygulanan Mükemmellik Modeli Türkiye'de ilk kez bir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  hayata geçiriliyor.

Zaman ve nakit olarak epey maliyetli olan bu eğitimler FTSO'da GEKA ( Güney Ege Kalkınma Ajansı ) tarafından kabul edilip desteklenen proje çerçevesinde gerçekleştirildi.