EĞİTİM BİR-SEN’DEN ARICAN’A DAVET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EĞİTİM BİR-SEN’DEN ARICAN’A DAVET

Haber Tarihi: 21.10.2015

Eğitim Bir-Sen Fethiye Şube Başkanı Asım Cezayirlioğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret ederek kurum ve kuruluş yöneticileri ile yapacakları kahvaltıya davet etti.

Eğitim Bir-Sen Fethiye Şube Başkanı Asım Cezayirlioğlu ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Kuşçu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Cezayirlioğlu, Arıcan’ı kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılacağı, Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen kahvaltıya davet etti. Cezayirlioğlu, Fethiye’de yöneticilik yapan kişilerin birbirini tanıması, birlikte hareket edebilmesi için bu kahvaltıyı düzenlediklerini ifade etti. Cezayirlioğlu, bu kahvaltıların geleneksel hale gelmesini amaçladıklarını söyledi.

Cezayirlioğlu’na ziyaretleri ve davetleri için teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Eğitim Bir-Sen yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.