EĞİTİM CAMİASINDAN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EĞİTİM CAMİASINDAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 13.04.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı 13 Nisan Cuma günü de yoğun bir şekilde devam eden tebrik ziyaretlerini kabul etti. Oda üyelerinden ve ilçemiz eğitim camiasından çok sayıda isim, kurum ve kuruluş Osman Çıralı’yı ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden zaferle çıkarak Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Çıralı, tüm hafta boyunca tebrik ziyaretlerini kabul etti. 13 Nisan Cuma günü de devam eden ziyaretlere Türk Ekonomi Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Ali Fuat Savacı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Erdoğan Gavcar, Özel Sena Fen Lisesi Müdürü Mustafa Hilmi Emirikçi ve öğretmen Türkan Gökçe, FETAV Başkanı Mustafa Şıkman, Fethiye Anadolu Lisesi Müdürü Asım Cezaryirlioğlu, Eğitim İş Fethiye Şubesi Başkanı Uğurcan Küçükala, Fethiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ali Yakar ve öğretmenler Habibe Tutal ile Ebru Taştan, Oda üyeleri Atabey Akgün, Halil Doğan, Tuna Batman, Nuri Oğuz, Ahmet Ay, Nevzat Isparta, Hilmi Özcan, Ruhi Özgün katıldı.

Konukları FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Sayman Üye İbrahim Erdem, Meclis Üyesi Mustafa Özkaya karşıladı.

Konukların ağırlıklı olarak ilçemizin eğitim camiasından olması sebebiyle bölgemizdeki eğitim faaliyetleri konusunda görüş alış-verişinde bulunuldu. Eğitimin Oda için önemli olduğunu kaydeden Osman Çıralı, “Bizim diğer odalardan farkımız bir şirketimizin olması. Babadağ’dan elde ettiğimiz geliri eğitim ve tanıtım için kullanacağız” dedi.