EKOTURİZM DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EKOTURİZM DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Haber Tarihi: 06.11.2020

Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından “Ekoturizm Yatırımları”na yönelik Devlet Destekleri ve İzin Ruhsat Süreçleri hakkında 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30’da çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya katılım sağlamak için bağlantı linki:

Toplantı İçeriği

Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu: Kırsal Turizm Ve Rekreasyon Faaliyetleri Tedbirleri

T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı: Alternatif Turizm Mali Destek Programı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü: Ekoturizm Yatırımlarına Yönelik İzin Ruhsat Süreçleri Ve Başvuru Koşulları

Tarih: 6 Kasım 2020 Cuma Saat: 14:30 – 16:30