EMITT 2012 Fuarı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EMITT 2012 Fuarı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 13.02.2012

60`ın üzerinde ülkeden turizm bakanlıkları ve temsilciliklerinin bulunduğu dünyanın en büyük 5`nci turizm fuarı olan EMITT 2012 fuarı 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul`da gerçekleştirildi. Fuarın açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yaptı.

16.EMITT Fuarı`nda 60 ülkeden turizm bakanlıkları ve temsilciliklerinin yanı sıra Türkiye`den 150`nin üzerinde il ve valileri, kaymakamları, belediye başkanları ve yerel temsilcileri de bir araya geldi. Fuara Odamız Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz`ın yanı sıra Meclis Üyeleri Fikret Koyuncu, Tayfun Budak, Mete Ay, İsmail Çiloğlu ve Mehmet Tokgöz de katılarak ilçemizin ve odamızın tanıtımına destek verdiler. Fuarda Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Fethiye Belediyesi ve Fethiyespor, Çalış Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği, Ölüdeniz Turizm Kooperatifi`nin stantları yer aldı. Fuar Türk Hava Yolları sponsorluğu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın desteği ile gerçekleştirildi.