EMİTT`e Fethiye Damgası - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EMİTT`e Fethiye Damgası

Haber Tarihi: 15.02.2010

Dünya’ nın ve ülkemizin en önemli fuarlarından biri olan EMİTT 2010 Fuarı’ nın ilk gününe Fethiye damgasını vurdu.

11 Şubat 2010 Perşembe günü açılışını Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ ın yaptığı EMİTT 2010 Fuarı’ nın ilk gününde turizm profesyonelleri yerlerini aldı. Konuk ülkenin Mısır olduğu fuarda Fethiye standı büyük ilgi gördü.

Tarihinde ilk defa bir turizm fuarına belediyeler, sivil toplum örgütleri ve dernekler işbirliğinde katılan Fethiye EMİTT’ in ilk gününde bir çok turizm profesyonelinin ziyaretine uğradı.

42 m2’ lik özel tasarlanan Fethiye standında Fethiye Belediyesi, Ölüdeniz Belediyesi, Göcek Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği’ nin yanı sıra alternatif turizm ve seyahat acentaları, Fethiye otelleri yerlerini aldılar.

Fethiye, Ölüdeniz, Göcek, Çalış olarak tek çatı altında yapılan tanıtımda, ilk gün Fethiye standı ünlüler ve bürokratlar tarafından ziyaret edildi. İlk olarak Fethiye Eski Kaymakamı Hasan Karakaş’ ın ziyaret ettiği Fethiye standını daha sonra Muğla Eski Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret etti.

Ünlü türkücü Onur Akın’ ın da ziyaret ettiği Fethiye standında ünlü sanatçı ilgiyle karşılandı.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Metin Talaş, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten’ in bulunduğu Fethiye standında bugün saat:15.00’ da geniş katılımlı “Tanıtım Kokteyli” düzenlenecek.

Tanıtım kokteyline ünlülerin yanı sıra İstanbul’ da yaşayan bürokratlar ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı katılacak.

Ayrıca bu yıl yapılacak 19 Mayıs Gençlik Konseri’ nin sunuculuğunu yapacak olan sunucu manken Şehnaz Özkaya da tanıtım kokteyline katılacak