EMİTT FUARI`NDA FETHİYE TANITILACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EMİTT FUARI`NDA FETHİYE TANITILACAK

Haber Tarihi: 21.01.2013

Fethiye 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan   17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda  (EMİTT 2013) tanıtılacak.

Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği çatısı altında EMİTT 2013 Fuarı'na ilçemizden FTSO, FETOB, FETAV, TURSAB, Fethiye Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Fethiye Esnaf ve Sanatkarları Odası,  Fethiye Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası,  ÇALIŞ-DER, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası  katkı veriyor. Fuara FTSO'dan Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Günay Özütok katılacak. AR-GE ve Uluslararası İlişkiler Memuru Yüksel Kart ise FTSO adına fuarda görev alacak.

Bu yıl konuk ülkenin Arjantin olduğu 17. EMITT Turizm Fuarı'nda 11 salon, 65.000m2 alanda 70 ülke, yüzlerce turizm merkezi, acentalar, oteller  yerini alıyor. Fuarda  kurumsal sponsorlar kategorisinde,T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bulunuyor.

KANAL F'de katıldığı Dilek Taş'ın hazırlayıp sunduğu "Yeni Bir Gün Yine Bir Gün" adlı programda EMİTT Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan FTSO Başkanı Akif Arıcan, "Avrupa'da yapılan en büyük fuar. Avrupa'dan çok fazla katılımcı olacak. Bu fuarda ilçemizi en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız. Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği çatısı fuarda belediyeler, odalar, kooperatifler, kurum kuruluşlar ve işletmeler olarak yerimizi alacağız. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür organizasyonlara imkanlarımız ölçüsünde maddi manevi destek oluyoruz. Fethiye tanıtım organizasyonunda yer alan tüm kurum, kuruluş yetkilileri ve işletmeciler  olarak fuar süresince Fethiye adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.