EMNİYET MÜDÜRÜ İSMAİL AYHAN`DAN İADE-İ ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EMNİYET MÜDÜRÜ İSMAİL AYHAN`DAN İADE-İ ZİYARET

Haber Tarihi: 14.12.2020

Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, pandemi sürecinde alınan güvenlik tedbirleri ve kısıtlamaların FTSO üyelerine etkileri konuşuldu.

FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk’ünde katıldığı görüşmede Başkan Çıralı ve Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, pandemi sürecinde alınan güvenlik tedbirleri ve kısıtlamaların ticari faaliyetlere etkileri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, Fethiye ticari hayatının sağlık ve güven ortamında yürütülmesine ilişkin atılabilecek adımlar gündeme geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette pandeminin etkilerini azaltmasının ardından yeni sürecin tekrar masaya yatırılması konusunda fikir birliğine varıldı.