ERDEM ÖZ’DEN FTSO’YA ÖZEL EĞİTİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ERDEM ÖZ’DEN FTSO’YA ÖZEL EĞİTİM

Haber Tarihi: 28.04.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine ve Meslek Komite üyelerine yönelik Kişisel gelişim semineri 24 Nisan 2015 Cuma günü FTSO Likya Salonunda gerçekleşti.

2005 yılından bugüne Ulusal ve Uluslararası düzeyde meydana getirmiş olduğu projeler ile derecelere girmiş olan Uzman Psikolog Erdem Öz tarafından verilen eğitime FTSO Meclis üyeleri, Meslek komite üyeleri ve FTSO personelinden toplam 32 kişi katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yöneticilere yönelik düzenlenen “Kendim İle Toplantıdayım” seminerinde duyguları amaca yönelik kullanma, duyguların akılla işbirliğini sağlayarak bilişsel zekâdan olduğu kadar duygusal zekâdan da yararlanma, işteki başarıyı ve hayattan doyum almayı artırma yöntemleri anlatıldı.

İnteraktif anlatımı ile katılımcıların beğenisini kazanan Psikolog Erdem Öz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına ilk kez geldiğini ve karşılaştığı ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti ve Ekim ayında gerçekleştirilecek olan “Öfke Kontrolü” eğitimini heyecanla beklediğini ifade etti.